AK Parti'de zoraki toplantı

AK Parti'de zoraki toplantı AK Parti'de zoraki toplantı
A- A+
Reklam

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve beraberindeki Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Heyeti, 2024 Yerel Seçimleri öncesi başladıkları Türkiye turuna Bolu’yu ziyaret ederek devam ettiler.

İlk durak AK Parti İl Başkanlığı

Geçmiş dönem Bolu Milletvekili ve MKYK Üyesi Fehmi Küpçü’nün de yer aldığı heyet ile ilimize gelen AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in ilk durağı AK Parti Bolu İl Başkanlığı oldu.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fikret Çıracı’nın çok kısa bir süre önce ani vefatının Teşkilatların üzerinde yarattığı moral bozukluğunun ciddi bir şekilde yansıdığı Erkan Kandemir’in ziyareti de bu yüzden çok kısa sürdü.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Geçmiş Dönem Bolu Milletvekili Arzu Aydın, İlçe ve Belde Başkanları, Eski İl Başkanları, Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı geniş kapsamlı toplantıda ilk olarak merhum Fikret Çıracı için dua okundu. Ardından da kısa bir konuşma yapan AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, üzüntülerinin çok sıcak olduğunu belirterek, toplantıyı kısa tutacaklarını söyledi ve yerel seçimler öncesi teşkilatlara çeşitli konularda çok kısa bilgi aktardı.

Çıracı’nın Ailesine başsağlığına gidildi

AK Parti İl Başkanlığındaki kısa süren toplantının ardından AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve beraberindekiler önceki gün ebediyete irtihal eden AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fikret Çıracı’nın Ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Kandemir’in de üzüntüden konuşmakta zorlandığı ziyarette, merhum Fikret Çıracı’nın eşi Aydan Çıracı, Babası Ahmet Çıracı ve Aile Üyelerine başsağlığı ve sabır temennisinde bulundular.

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir burada Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da merhum Fikret Çıracı’nın vefatından duyduğu üzüntüyü Çıracı’nın Ailesine iletirken, ardından da Baba Ahmet Çıracı’yı ile Erdoğan ile telefonla görüştürdü.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan telefon görüşmesinde genç yaşta vefat eden merhum Fikret Çıracı’nın kaybından dolayı duyduğu üzüntüyü Baba Ahmet Çıracı’ya iletirken, tüm Aile Üyelerine başsağlığı dileğinde bulundu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler